top of page

Factoring

Öka likviditeten och få ett bättre kassaflöde

Fakturabelåning höjer din egen förmåga att betala och gör dig mindre sårbar för risken att andra betalar sent till dig. Vi betalar upp till 90% av fakturan direkt och resten när din kund har betalat. Vi tar dessutom hand om all administration kring påminnelser, räntefakturor och kravhantering. Saker som annars kan orsaka mycket stress och tar tid från annat som du säkert hellre vill hålla på med.

Group of lawyers discussing on a lawsuit

Fördelar?

När du säljer din faktura till oss får du snabbt betalt och kan fokusera på att driva och utveckla ditt företag, istället för att oroa dig över likviditeten. Vid köpet tar vi ut en mindre procent av fakturabeloppet i avgift, resterande belopp får du utbetalat till företagets bankkonto – och oftast på samma dag.

Varför factoring?

Ett av de vanligaste skälen att använda factoring är, som vi nämnt tidigare, att företaget snabbt och till en rimlig kostnad behöver få in likviditet i verksamheten. Du får helt enkelt dina pengar avsevärt mycket tidigare än om du hade skickat fakturorna till din kund.

Hur går det till?

Att börja med factoring via North62 Finance är enkelt och går snabbt. Ofta tar det någon dag att starta, men om du är snabb med att teckna avtal och har en faktura som du vill sälja, så kan du vara igång på några timmar. Tänk på att du inte kan sälja en faktura som du redan skickat ut till en kund. 

Sälj dina fakturor till oss

Frigör både tid och pengar till smarta investeringar, redan idag!

KONTAKT

Låt oss samarbeta

Universitetsallén 32, 852 34 Sundsvall

Kemistvägen 2A, 183 79 Täby

Forskargatan 3, 781 70 Borlänge

Postadress
Box 6024, 850 06 Sundsvall

  • LinkedIn
  • Facebook

Tack för ditt meddelande!

SUNDSVALL

Michael Axner

STOCKHOLM

Jan Magnusson 

STOCKHOLM

Fredrik Eriksson

STOCKHOLM

Johan Wallin

BORLÄNGE

Henrik Camitz

bottom of page